Ποιοί Είμαστε

Το Sweet Jobs είναι ένα project της Cake Deco.

Η Cake Deco, εδώ και πάνω από μια δεκαετία, πρωτοστατεί στον κλάδο της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής. Έχει ήδη δημιουργήσει τη δική της ιστορία καινοτομίας, διαμορφώνοντας τις τάσεις της αγοράς στη χώρα μας. Έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο αξιόπιστων προμηθευτών, παρέχει τη δυνατότητα υποστήριξης κάθε είδους παραγγελίας, από έτοιμα ζαχαρωτά έως ειδικές κατασκευές από πάστα ζάχαρης, αλλά και μια ευρεία γκάμα χιλιάδων προϊόντων ζαχαροτεχνίας.

Τηρώντας την υπόσχεσή μας να καινοτομούμε, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για ιδιώτες και επαγγελματίες του κλάδου, υλοποιήσαμε το Sweet Jobs, τη μοναδική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας στην Ελλάδα αποκλειστικά για θέσεις εργασίας πάνω στην ευρύτερη ζαχαροπλαστική και αρτοποιεία.

Μέσω του SweetJobs.gr φροντίζουμε ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται για τις τρέχουσες θέσεις εργασίας σχετικές με τον κλάδο μας, δίνοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους και να εξελίξουν την καριέρα τους. Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές και προσιτές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις, ώστε να στελεχώνονται με το καταλληλότερο ανθρώπινο δυναμικό, ενισχύοντας τις εργασιακές σχέσεις.

Επισκευθείτε την ιστοσελίδα της Cake Deco,

& ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Η χρήση cookies εγγυάται τη βέλτιστη εμπειρία σας στον ιστοχώρο.

Σύνδεση

Εγγραφή

Forgotten Password

Καλαθι

Καλάθι