Υποψήφιοι

Με 2 τρόπους:

 1. Μπορείτε να δείτε τις αγγελίες εργασίας που έχουν δημοσιευθεί στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν, και να αποστείλετε το βιογραφικό σας εύκολα και γρήγορα, ακόμη και χωρίς να πραγματοποιήσετε εγγραφή. Περισσότερα εδώ.
 2. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ/βιογραφικό στην πλατφόρμα του Sweet Jobs, ώστε οι εργοδότες που αναζητούν προσωπικό να έχουν ακριβή εικόνα των δεξιοτήτων σας και να σας προσεγγίσουν. Περισσότερα εδώ.

Μπορείτε να αναζητήσετε και να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για θέσεις εργασίας εντελώς δωρεάν. Επίσης, προς το παρόν μπορείτε να δημοσιεύσετε το μοναδικό σας προφίλ δωρεάν ως προσφορά γνωριμίας. Περισσότερα εδώ.

Ακριβώς γι’αυτό το σκοπό έχουμε δημιουργήσει την “Premium” υπηρεσία δημοσίευσης βιογραφικού, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα επιπλέον προβολής του προφίλ σας στην ειδική θέση αποκλειστικά για “Προβεβλημένους Υποψήφιους”. Περισσότερα εδώ.

Μερικές από τις λειτουργίες που θα έχετε πρόσβαση με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα μας περιλαμβάνουν:

 1. Ιστορικό αιτήσεων σε θέσεις εργασίας
 2. Δημιουργία αυτόματων ειδοποιήσεων για θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν
 3. Δυνατότητα αποθήκευσης αγαπημένων αγγελιών για εύκολη παρακολούθηση
 4. Στατιστικά προβολής δημοσιευμένων βιογραφικών
 5. Ιστορικό παραγγελιών

Όλες εντελώς δωρεάν. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας ως Υποψήφιος εδώ.

Εργοδότες

Με 2 τρόπους:

 1. Μπορείτε να περιηγηθείτε στη βάση δεδομένων βιογραφικών του Sweet Jobs εντελώς δωρεάν, και να αναζητήσετε υποψηφίους με τις δεξιότητες που επιθυμείτε. Θα χρειαστεί απλώς να πραγματοποιήσετε εγγραφή στην πλατφόρμα μας ως Εργοδότης. Περισσότερα εδώ.
 2. Μπορείτε να δημοσιεύσετε την αγγελία σας για τη θέση εργασίας που θέλετε να καλύψετε, ώστε οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους με οποιονδήποτε τρόπο εσείς επιλέξετε (πχ. μέσω email, καλώντας σε κάποιο τηλέφωνο κ.ο.κ.). Περισσότερα για τις υπηρεσίες δημοσίευσης αγγελίας εργασίας εδώ.

Με την εγγραφή σας ως Εργοδότης μπορείτε να αναζητήσετε εγγεγραμένους υποψηφίους του Sweet Jobs εντελώς δωρεάν. Επίσης, προς το παρόν μπορείτε να δημοσιεύσετε τη δική σας αγγελία δωρεάν ως προσφορά γνωριμίας. Περισσότερα εδώ.

Ακριβώς γι’αυτό το σκοπό έχουμε δημιουργήσει την “Premium” υπηρεσία δημοσίευσης αγγελίας, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα επιπλέον προβολής της αγγελίας σας στην ειδική θέση αποκλειστικά για “Προτεινόμενες Αγγελίες”. Περισσότερα εδώ.

Λειτουργίες που θα έχετε πρόσβαση με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα μας:

 1. Πλήρης διαχείρηση δημοσίευσης αγγελιών εργασίας
 2. Δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών εταιριών
 3. Δυνατότητα αποθήκευσης  προφιλ αγαπημένων υποψηφίων για εύκολη παρακολούθηση
 4. Στατιστικά επισκεψιμότητας και εκδήλωσης ενδιαφέροντος στις αγγελίες εργασίας που έχετε δημοσιεύσει
 5. Ιστορικό παραγγελιών

Όλες εντελώς δωρεάν. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας ως Εργοδότης εδώ.

Χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινήσεις;

Η συγκεκριμένη σελίδα έχει δημιουργηθεί για να παρέχει άμεσες απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε. Σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν βρήκατε αυτό που αναζητάτε, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την ομάδα του Sweet Jobs, η οποία θα σας λύσει οποιαδήποτε απορία άμεσα.

Η χρήση cookies εγγυάται τη βέλτιστη εμπειρία σας στον ιστοχώρο.

Σύνδεση

Εγγραφή

Forgotten Password

Καλαθι

Καλάθι